Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

"Ώρα για επανάσταση"

Ποιο είναι το κάλεσμα του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Ιερισσού προς τους "ασπρόμαυρους" οπαδούς. Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για τον Θόδωρο Ζαγοράκη
Σε ανακοίνωσή του την Παρασκευή (28/1) ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Ιερισσού μιλάει με "σκληρή" γλώσσα για την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπή της ΕΠΟ να απορρίξει της την έφεση της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ. Καλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ να διαδηλώσει ειρηνικά από το πρωί της ερχόμενης Τετάρτης (2/2) στην Τούμπα, ενώ καλεί τον Θόδωρο Ζαγοράκη να αλλάξει την στάση του.
Αυτούσια η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Ήρθε η ηρωική ώρα να ξεσηκωθούμε αδέλφια. Τέρμα τα ψέματα, τέρμα τα αστεία. Τέρμα η κοροϊδία. Δεν υπάρχουν ελπίδες. Δεν υπάρχουν όρια σ' αυτό τον κατήφορο. Είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα και η μεγαλύτερη κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Είναι απερίγραπτη  η αθλητική δικαιοσύνη. Μια δικαιοσύνη που δεν είναι τυφλή, άλλα βλέπει. Και βλέπει πολύ καλά. Ξέρει να ζυγίζει τις καταστάσεις. Ξέρει να μην τιμωρεί τα αθηναϊκά παράσιτα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτούς που κατέστρεψαν το πιο όμορφο παιχνίδι. Μια αθλητική δικαιοσύνη που βγάζει όλο το μίσος και το κόμπλεξ απέναντι στην ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ. Την μια κάνει ευαγγέλιο την έκθεση της αστυνομίας στον Βόλο και την άλλη δεν την δέχεται καθόλου για τα επεισόδια της ΑΕΚ.
Την μία βλέπει τον Μήτρογλου να χάνει το παντελονάκι του, αλλά δεν είδε τίποτα για τα επεισόδια στην φυσούνα στο "βρώμικο" Καραΐσκάκη. Την μια δεν βλέπει τα όσα έγιναν στον πρώτο αγώνα  του Κυπέλλου, άλλα ως δια μαγείας είδε ευρείας κλίμακα επεισόδια στον αγώνα με τον Άρη.
Την μία ξέρει να αφήνει τις ίδιες ποινές στον ΠΑΟΚ, άλλα όταν πρόκειται για ομάδα του κέντρου ξέρει την λέξη μείωση. Τα δεδικασμένα υπάρχουν μονό όταν συμφέρουν την χαβούζα της Αθήνας. Σε κάθε άλλη περίπτωση δεν ισχύουν τα δεδικασμένα.
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, έλα την Τέταρτη από το πρωί στην Τούμπα να διαδηλώσουμε ειρηνικά και να διαμαρτυρηθούμε για την μεγάλη αδικία. ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, έλα από νωρίς την Τετάρτη να κάνεις και τα ψώνια σου στην λαϊκή. Θα είναι μια ωραία εκδρομή. Το έχει η μοίρα μας να παλεύουμε μόνοι μας. Να διεκδικούμε μια ζωή. Να μας κλέβουν, άλλα εμείς εκεί να συνεχίζουμε τον αγώνα.
ΠΡΟΕΔΡΕ, δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί γίνεσαι συνένοχος σ' αυτή την κωμωδία;;;; Γιατί εξακολουθείς να παίρνεις μέρος στο δ.σ της ΕΠΟ, αφού δεν μπορείς να βοηθήσεις;;;;; Τι νόημα έχει να είσαι μέσα στην Super League, αφού κάνεις δεν εκτιμά την προσπάθεια σου;;;;  Ποιος εκτίμησε την άψογη συμπεριφορά σου τόσα χρονιά;;;; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ  ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ. ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ. ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ. ΖΗΤΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ. ΦΩΝΑΞΕ. ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. ΔΥΝΑΜΗ. ΦΩΝΕΣ. ΖΩΝΤΑΝΙΑ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΠΑΛΛΑΙΚΟΣ. ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ. Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΠΟΥ ΑΜΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΥΘΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ.
Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΙΕΡΙΣΣΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: