Τρίτη, 29 Μαρτίου 2011

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

Η υπό σύσταση «ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ», διοργανώνει το Σάββατο 2 Απριλίου 2011 το «1ο ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, με ώρα έναρξης 20:30 (οχτώμιση το απόγευμα).
 
ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011 ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
 
Η εκδήλωση εκτός από χορούς θα περιλαμβάνει, θεατρικά δρώμενα, και ιστορικές παρουσιάσεις, ενώ οι θεατές θα απολαύσουν πλούσιες ποντιακές λιχουδιές οι οποίες θα διανεμηθούν σε ειδική συσκευασία στο τέλος της εκδήλωσης, προσφορά των συλλόγων και των χορηγών της εκδήλωσης.
Οι θεατές θα απολαύσουν πλούσιες ποντιακές λιχουδιές
 
Το αντίτιμο της εισόδου για τους θεατές έχει ορισθεί στο συμβολικό ποσό των 2 ευρώ. Το συνολικό ποσό θα διατεθεί για την έκδοση εντύπου, με θέμα «Η ιστορία του Ποντιακού στοιχείου του νομού Κιλκίς», το οποίο θα διανεμηθεί σε μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Κιλκίς. 
Η ιστορία του Ποντιακού στοιχείου του νομού Κιλκίς  
Το πρόγραμμα του «1ου ΠΟΝΤΙΑΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ», των Ποντιακών Σωματείων του νομού Κιλκίς έχει ως εξής: Τοποθεσία: Νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς Ώρα έναρξης 20:30 Διοργάνωση: «ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ»
  • Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με ένα θεατρικό δρώμενο το οποίο θα παρουσιάσει η Θεατρική Ομάδα Ελευθεροχωρίου.
  • Στη συνέχεια θα υπάρξει αφήγηση.
  • Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση Παραδοσιακών Ποντιακών Χορών.
Στηρίζουμε ΟΛΟΙ αυτό το ξεκίνημα των Ποντιακών Σωματείων του νομού Κιλκίς, τα οποία επιδεικνύουν τα αντανακλαστικά του απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας (Οικονομική κρίση, Καλλικράτης κ.α.) και βάζουμε τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ακόμη θεσμού για το νομό Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: