Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Αποκατάσταση της αλήθειας

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία έστειλε στον κ. Θεόφιλο Κωτσίδη, διαχειριστή του ιστολογίου E-Pontos, την επιστολή που ακολουθεί.
Εμείς από την πλευρά μας κρίνουμε σκόπιμο να ενημερώσουμε τους επισκέπτες του ιστολογίου μας ότι η φίλη μας κ. Σέβη Μπούτου, μας έστειλε επώνυμα το άρθρο της, απλά εμείς εκ παραδρομής δεν δημοσιεύσαμε το όνομά της.
Να σημειώσουμε επίσης ότι η κ. Μπούτου έστειλε την επιστολή με το ίδιο ηλεκτρονικό μήνυμα στους ακόλουθους αποδέκτες:
Το: Apostolos Zoubaniotis, TO_PARON, skal, Nick Taneris
Cc: Elias Tsekerides, Theodwros Pavlakos

Κατά τ' άλλα, επαφίεται στους αναγνώστες η "αποκωδικοποίσηση" του περιεχομένου της επιστολής της Παμποντιακής, που, παρεμπιπτόντως, εστάλη σε λάθος αποδέκτη, αφού εμείς δημοσιεύσαμε την επιστολή, και στην κ. Μπούτου να στηρίξει το άρθρο της, μπροστά στα επιχειρήματα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ που ακολουθούν.

φιλικά και δημοκρατικά
Σάββας Καλεντερίδης
Διαχειριστής ιστολογίου Ποντιακά Θέματα

ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΗΠΑ & ΚΑΝΑΔΑ
2α Απριλίου, 2009
Αριθ. Πρωτ. 13 / 2009

Προς
κ. Θεόφιλο Κωτσίδη
Webmaster E-pontos

κ. Κωτσίδη,

Διαβάσαμε σήμερα με ενδιαφέρον το άρθρο που αναρτήσατε «Ποίος η ποίοι τους πίεσαν για το θέμα της παρέλασης φέτος», ένα άρθρο αναφερόμενο στα παρασκηνιακά της Ομογενειακής παρέλασης στην Νέα Υόρκη. Μας εξέπληξε αρχικά το γεγονός που αναρτήθηκε ένα ανώνυμο άρθρο από το blog Pontiaka Τhemata, γεγονός που δεν μας έχετε συνηθίσει.

Ανακαλύψαμε ότι η αρθρογράφος είναι η κ. Σεβαστή Μπούρα-Μπούτου. Το άρθρο σίγουρα κρύβει αρκετές αλήθειες. Άλλα όμως γεγονότα είναι εντελώς υποθετικά και άλλα κακόβουλα και αστήριχτα στοιχεία διαβιβασθέντα στην αρθρογράφο, από «καλοπροέραιτους» πόντιους.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία ΗΠΑ και Καναδά πέρα από την επίσημη πρόταση που κατέθεσε στην Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υορκής, που έχει την αποκλειστική ευθύνη της παρέλασης στην Πέμπτη Λεωφόρο, είχε και συναντήσεις με αξιωματούχους της για περαιτέρω πίεσεις για προώθηση του θέματος της Ποντιακής Γενοκτονίας. Δυστυχώς το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υορκής αποφάσισε κατά.

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία ΗΠΑ και Καναδά συνεπής στους 353,000 αδικοχαμένους αδελφούς μας συνεχίσει το αγώνα για προώθηση και αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονιάς.

Παμποντιακή Ομοσπονδία ΗΠΑ και Καναδά
Γενική Γραμματεία και Γραφείο Τύπου


ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΗΠΑ & ΚΑΝΑΔΑ
50-23 199TH STREET, FRESH MEADOWS, NY 11365
TEL: (917) 302-4086
FAX: (718) 482-7524
WWW.PANPONTIAN.ORG
DMOLOHIDES@PANPONTIAN.ORG

Δεν υπάρχουν σχόλια: