Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Έγινε κι' αυτό στην Τραπεζούντα


Ένα ζευγάρι από το Ρίζαιο κατέλυσε χθές (2/8/2008) σε ξενοδοχείο της συνοικίας Ισκεντέρπασα (İskenderpaşa Mahallesi) της Τραπεζούντας.
Τη νύχτα ο 28χρονος Σινάν Γκιουναϊντίν (Sinan Günaydın), ανακοίνωσε στην 39χρονη Ιλκνούρ Τοπτάν (İlknur Toptan), με την οποία διατηρούσε μακροχρόνια σχέση, την πρόθεσή του να αραβωνιαστεί με μια κοπέλα. Η Ιλκνούρ τον άφησε να κοιμηθεί και όταν ο Σινάν βυθίστηκε στον ύπνο, εκείνη πήρε ένα μαχαίρι και του έκοψε το γεννητικό όργανο από τη ρίζα, για να το πετάξει στη συνέχεια στη στέγη του επέναντι ξενοδοχείου. Ενώ ο Σινάν έπλεε στο αίμα, η Ιλκνούρ έφυγε από το ξενοδοχείο και πήγε στο χωριό της, στον Καλοπόταμο (İyidere) του Ριζαίου.
Ο Σινάν διακομίστηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Τραπεζούντας, ενώ οι αστυνομικοί και οι νοσοκόμοι κατέβασαν από τη στέγη το μόριό του και το μετέφεραν στο χειρουργείο. Επειδή το νοσοκομείο της Τραπεζούντας δεν διαθέτει τμήμα μικροχειρουργικής, ο ασθενής μεταφέρθηκε στην Κωνσταντινούπολη.
Πάντως, άσχετα με την αγριότητα του θέματος, μπορούμε να πούμε ότι η Ιλκνούρ πέτυχε με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια. Με μια καθοριστική κίνηση τιμώρησε και τον πρώην εραστή της και τη μελοντική αραβωνιάρα του, αν αραβωνιαστεί ποτέ ο δυστυχής Σινάν.
Γι' αυτό, όσοι επισκέπτεστε την Τραπεζούντα, προσοχή σε ό,τι λέτε και σε ό,τι κάνετε...

Πηγή: http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=Detay&ArticleID=891659&Date=04.08.2008&CategoryID=77

Δεν υπάρχουν σχόλια: